Sådan gør vi din rekrutteringsproces nemmere

1

Opret stillingsopslaget

Beskriv den kandidat i søger, på under 2 min

2

Headhuntere søger

Op til 4 Headhuntere arbejder nu på din opgave

3

Håndpluk
de bedste

Vælg de bedst kvalificerede kandidater til samtale

4

Den bedst egnede

Stillingen kan nu blive besat af Jeres nye medarbejder

Fortæl os om den ønskede profil

Du skal oprette et stillingsopslag og specificere, hvilke faglige kompetencer og personlige kvaliteter, din nye medarbejder skal have. Vi kontakter dig og gennemgår kravene, inden de mest relevante headhuntere ogrekrutteringsbureauer kan påbegynde en søgning på kandidaten.
Hver headhunter har et stort, unikt og personligt netværk af dygtige kandidater. Du får besked for hver headhunter, som viser interesse for dit stillingsopslag. Dit udbytte er, at flere headhuntere vil finde den kandidat du søger – uden at det koster dig ekstra.

FÅ SCREENET KANDIDATER I DIN INDBOX

Når en headhunter er tilknyttet din opgave, kan headhunteren påbegynde sin søgning, for topkvalificerede kandidater i eget netværk. Headhunteren screener og tager den indledede samtale med de kandidater, som er klar til jobskifte. Headhuntere sender herefter CV’er af kandidater, som matcher dine krav.
Du vil typisk modtage 3-8 matchende CV’er indenfor 7-21 arbejdsdage og du får kun præsenteret kandidater, som aktivt har sagt ”JA” til at møde dig/jer.

Håndpluk kandidater til interviews

Når du modtager en potentiel kandidat, skal du vurdere kandidaten inden for 3-5 hverdage. Du skal vælge om du er ”interesseret” eller ønsker at ”afvise” kandidaten.
Finder du den rette kandidat, skal du vælge ”interesseret”, hvorefter du kan kontakte kandidaten, med henblik på en jobsamtale. Finder du ikke den rette, skal du vælge ”afvist” og ikke foretage dig andet.
Du opnår kvalitet fremfor kvantitet, hvilket også giver dig en tids- og ressourcebesparelse.

Bliv en del af Danmarks største rekrutteringsplatform

Jeg søger nye medarbejdere Jeg er Headhunter