Vi søger en Recruitment Advisors 

Er du en person med et stort drive og stærke salgskomptencer? Motiveres du af fast løn og bonus uden loft? Kunne du tænke dig at blive en del af et innovativt og spændende rekrutteringskoncept? 
Hvis ja, er det måske dig vi søger?

Hos Headhunterland har vi en vision om at ændre rekrutteringsprocesserne, så de ansættende virksomheder hurtigere kan få besat deres ledige stillinger. Derfor søger vi tre dedikerede og selvstændige Recruitment Advisors. Det er afgørende at du er målrettet, kvalitetsbevidst og stærk til at argumentere for hvorfor virksomhederne skal vælge Headhunterland som deres fortrukne rekrutteringspartner.  

Jobbet
I en nyoprettet stilling bliver dit ansvarsområde at kontakte virksomheder i hele landet og rådgive om hvordan Headhunterland tilbyder en hurtigere, mere effektiv og agil rekrutteringsproces. Du vil fungere som vores ansigt udadtil og vil få ansvaret for at sælge Headhunterland løsning til både de mindre virksomheder og helt op til de store internationale koncerner. Det er altafgørende at du er i stand til at skabe interesse gennem telefonen, som bliver dit primære værktøj. I tilfælde hvor kunden ønsker at sætte ansigt på dig, vil du på sigt også deltage på kundemøder. 

Det er vores ambition at du inden for 12 måneder efter din ansættelse har opbygget en stærk pipeline af kunder og agerer som sparringspartner og rådgiver inden for rekruttering af alle slags fuldtidsstillinger. Du kommer på sigt også til at have en tæt dialog med vores samarbejdspartnere over hele landet, som består af kompetente headhunter- og rekrutteringsvirksomheder. 

Din profil
-    Du har særdeles gode talegaver og kan formidle et forståeligt budskab på kort tid
-    Du elsker at nå ambitiøse mål og tager ansvar
-    Du kan skabe relationer til både kunder og samarbejspartnere
-    Du er struktureret i din måde at arbejde på og kan prioritere

Vi tilbyder
-    et særdeles spændende og udfordrende job med mulighed for både personlig og faglig udvikling. 
-    At du får mere og mere ansvar i takt med din anciennitet og får mulighed for at sætte præg på udviklingen af afdelingen
-    En attraktiv lønpakke med fast grundløn plus bonusordning uden loft
-    at blive del af en spændende start-up virksomhed med en meget uformel kultur, hvor vi bruger hinanden til faglig sparring. 

Om os
Headhunterland er en rekrutteringsplatform, som hjælper virksomheder med at besætte deres ledige stillinger gennem flere headhunter samtidligt. Når en virksomhed vælger Headhunterland som rekrutteringspartner, får den leveret kvalificerede og screenede kandidater fra flere headhuntere på én gang.

Er du den vi søger så overbevis os om, at du er vores nye kollega. Send et par linjer om hvem du er og et cv til Shan Ali på sa@headhunterland.com. 

Samtaler afholdes løbende og forventet opstart er pr. 16/10-2017. 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at ringe på 2594 0786.